Продуктът е успешно добавен в количката
124,90 лв.

Трактор с радио контрол FENDT 313, Junior Serie, Tronico

Метален конструктор Трактор FENDT VARIO 313, с радио контрол и LED светлини, изработен изработен от висококачествени материали - метал и пластмаса. Металните елементи на трактора са предварително оцветени в оригиналните цветове. Тракторът е оборудван със задвижващи се гуми с оригинална шарка и стикери на марката за автентичен завършек. Шасито и гумите са предварително сглобени. Макетът е максимално реалистичен с особено внимание към детайлите. Металните елементи на модела се сглобяват с болтчета и гайки.
В комплекта са включени всички необходими елементи и инструменти, както и подробна инструкция с цветни графични схеми. Инструкцията подробно следва всяка стъпка, която трябва за направи малкия конструктор, както и изглед на готовия детайл, който трябва да се получи. Една от целите е децата да се научат да четат и разбират чертежите.


С 4 каналното дистанционното управление 2.4 GHz можете да задвижвате трактора напред, назад или в ляво и в дясно. Необходими са батерии 3 х АА за трактора и 2 х АА за дистанционното (не са включени в комплекта).
Макетът е разработен специално за целева група деца над 10 годишна възраст или начинаещи моделисти. Монтажът е опростен и съобразен с възможностите на децата - броят на частите е по-малък в сравнение с професионалните модели, опростена е конструкцията на кормилната система и други.

Комплектът се състои от: 574 части.
Материал: метал, пластмаса
Мащаб: 1:24

Артикулът е подходящ за деца над 10 години.


Немската фирма Tronico предлага конструктори за всяка възрастова група - за начинаещи или професионални моделисти, които искат да поддържат и споделят хобито си. Мисията на Tronico е да насърчава и поддържа развитието на децата и техните способности - моторни умения и координация, фина моторика, пространствено планиране и логическо мислене.

Базова цена:124,90 лв.
Моля, изберете: