Продуктът е успешно добавен в количката
142,90 лв.

Айфеловата кула с LED светлини, Profi Serie, Tronico

Атрактивен метален конструктор, изработен от висококачествен метал. Вече можете да се наслаждавате на Айфеловата кула в собствения си дом. Умаленото копие съдържа всички елементи на оригинала с акцент към детайлите. LED лампичките са 48 броя, дължината им е 5 метра, което предоставя възможността да пресъздадете истинско светлинно шоу. Металните елементи на модела се съединяват с болтчета и гайки. В комплекта са включени всички необходими елементи и инструменти, както и подробна инструкция с цветни графични схеми. Лампичките се захранват с 3 батерии АА (не са включени в комплекта) и имат няколко различни режима на работа.


Profi серията е разработена за деца над 12 годишна възраст и хоби-моделисти с опит. При работа от деца е препоръчително участието на възрастен за контрол и подкрепа през целия процес на конструиране.

Немската фирма Tronico предлага конструктори за всяка възрастова група - за начинаещи или професионални моделисти, които искат да поддържат и споделят хобито си. Мисията на Tronico е да насърчава и поддържа развитието на децата и техните способности - моторни умения и координация, фина моторика, пространствено планиране и логическо мислене.

Комплектът се състои от: 1921 части.
Материал: метал
Мащаб: 1:390
Размер на сглобената кула: 77 х 32 х 32 см.
Тегло: 2.0 кг.

Артикулът е подходящ за деца над 14 години и възрастни.

Базова цена:142,90 лв.
Моля, изберете: