Продуктът е успешно добавен в количката
14,90 лв.

Малкият парфюмериен магазин близо до Шанз-Елизе

Автор: Ребека Рейзин

Издателство: Сиела

Страници: 268

Меки корици

 

В какво предстои да се впуснем?!

 

Париж, парфюми, сладка самота, ухание на любов… остава само да отворите сърцето си… и щастието ще се появи.

‌‌Трета книга от парижката поредица на Ребека Рейзин, която зарадва мнозина с „Малката книжарничка край Сена” и „Малкият антикварен магазин под Айфеловата кула“ .

Дел владее умение, близко до магията – да създава вълшебни нови аромати, да улавя сладостта на света и на емоциите в нови докосващи ухания. И за разлика от много други парфюмеристи по света, тя е почти самоука, защото този занаят ѝ е предаден от нейната баба като ценно семейно наследство.

Сега обаче баба ѝ вече я няма, сестра ѝ е поела по различен път, а мечтата им за общ парфюмериен бизнес в Ню Йорк вече не е актуална. Затова Дел напуска родното си градче и се отправя на най-голямото приключение на живота си – елитна надпревара, организирана от Leclére Parfumerie, обвита в мистерия свръхскъпа марка парфюми с единствен уникален магазин в близост до „Шанз-Елизе” в града на любовта Париж.

Конкуренцията обаче е жестока и другите парфюмеристи са готови на всичко, за да спечелят. А собственикът на Leclére Parfumerie се оказва привлекателен и мрачен мъж с много тайни. И докато наивната Дел се бори с увлечението си по него, всичките ѝ мечти и планове са на път да рухнат.

Ароматът на любовта не може да бъде уловен, казват всички парфюмеристи. Но Дел знае от баба си, че ако сърцето ѝ изрече „Обичам те” на поне три езика, няма нищо невъзможно…

 

Приятно четене! :)

Базова цена:14,90 лв.
Моля, изберете: