Продуктът е успешно добавен в количката
13,90 лв.

Негодник по неволя

Автор:  Сара Маклейн

Издателство: Ибис

Страници: 364

Меки корици

 

В какво предстои да се впуснем?!

 

 

Влезте в подземния свят на Лондон. Сред сенките на нощта всяко желание може да се сбъдне, ако си готов да спазваш „Правилата на негодниците“.

Един негодник винаги получава това, което иска...

Преди десет години маркиз Бърн е изигран на хазарт и загубва цялото си състояние заедно с наследственото имение, лишен е от всичко освен от титлата си. Понастоящем съдружник в един от най-бляскавите игрални клубове в Лондон, студеният и безмилостен маркиз е готов на всичко, за да си върне наследството – включително и да се ожени за съвършената и благопристойна лейди Пенелопи Марбъри.

Един развален годеж и години на разочароващи ухажвания са оставили Пенелопи безразлична към спокойния и уютен семеен живот, изпълвайки сърцето ѝ с копнеж по нещо повече. Какъв късмет за нея, че новият ѝ съпруг може да ѝ разкрие цяла вселена от непознати удоволствия.

Бърн може и да е принц на незаконния подземен свят, но се е заклел да опази Пенелопи от покварата му – истинско предизвикателство, тъй като неговата дама тепърва открива собствените си желания и е готова да заложи всичко за тях... дори сърцето си.


„Ако искате да се насладите на остроумен, забавен и страстен исторически любовен роман, препоръчвам ви която и да е от книгите на Сара Маклейн.“

Лайза Клейпас

 

Приятно четене! :) 

Базова цена:13,90 лв.
Моля, изберете: