Продуктът е успешно добавен в количката
17,95 лв.

Преди и отново

Автор: Барбара Делински

Издателство: Хермес

Страници: 416

Меки корици

 

В какво предстои да се впуснем?!

 

‌Най-новият роман на бестселъровата авторка Барбара Делински проследява историята на Макензи, чийто живот се преобръща сред трагична катастрофа.

Макензи Купър е на волана, когато отмества погледа си от пътя само за секунда. Последвалият сблъсък преобръща живота ѝ. Тя губи съпруга си и приятелите си, губи всичко.

Отритната от семейството и приятелите си, тя решава да започне начисто, в нов град, с ново име и нова професия. Сега Макензи живее в малко градче в щата Върмонт под името Маги Рийд заедно с кучето си и две котки. Благодарна е за новите приятелства, които е създала, и изпитва удовлетворение от работата си като гримьорка в луксозен спа комплекс. Там тя помага на клиентките си да прикрият следите от своята умора, заболявания или наранявания. Да заличава белези е умение, което е овладяла до съвършенство.

Чрез работата си Макензи учи жените, които я посещават, да се грижат за кожата си и да се чувстват по-уверени в себе си, а тийнейджърите – да не се притесняват от подигравките на връстниците си. Но един ден мракът от миналото отново се надига и заплашва да разруши спокойното ѝ съществуване.

Привидно спокойните ѝ дни обаче скоро свършват. Синът на нейна приятелка е обвинен от федералните в хакерство, медиите окупират градчето и кошмарните спомени се завръщат. В най-неподходящия момент се появява и бившият ѝ съпруг. И събужда призраците от миналото.

„Преди и отново“ е една история за втория шанс, за приятелството, за приемането и за силата да простиш – най-вече на себе си.

 

Барбара Делински е родена и израснала в предградие на Бостън. През 1967 се дипломира като бакалавър по психология в университета "Тъфтс", а през 1969 г. защитава докторска степен по социология в Бостънския колеж. Преди да се отдаде на писателската си кариера Барбара работи като изследовател в "Масачузетската общност за предотвратяване на насилието спрямо деца" и като фотограф и репортер за "Белмън Херълд". Била е член на борда на директорите на Центъра за борба с рака към Масачузетската болница, все още е член на президентския съвет на Националната коалиция за борба с рака. Живее в Ню Ингланд заедно със съпруга си, който е адвокат, и тримата им сина. Творчеството ѝ обхваща над 60 книги. След първите си стъпки в романтичния жанр тя бързо се ориентира към по-сериозната женска проза. Романите ѝ са преведени на 25 езика и се продават в милиони екземпляри по цял свят.

 

Приятно четене! :) 

 

Базова цена:17,95 лв.
Моля, изберете: