Продуктът е успешно добавен в количката
14,90 лв.

Отмъстителите. Всеки иска да управлява света

Автор: Дан Абнет

Издателство: Сиела

Страници: 272

Меки корици

 

В какво предстои да се впуснем?!

 

‌Роман от Вселената на „Марвъл”, в който читателите отново ще се срещнат с любимите си супергерои като Тор, Железния човек и Черната вдовица. Могъщите Отмъстители се сблъскват с някои от най-силните си врагове. Земята е нападната едновременно от много страни и това не е съвпадение – зад поредицата от инциденти се крие по-голяма заплаха.

Цялата планета е хвърлена в хаос. Злодеи, тайни организации, демони и роботи се опитват да превземат света. На пет места едновременно възникват кризи от степен „алфа“, световната мрежа спира да работи и единствено Отмъстителите имат силата да се справят с проблема.

В Берлин Капитан Америка се изправя срещу зловещата „Хидра“. Във Вашингтон Железният човек трябва да спре изкуствения интелект Ултрон, който почти е достигнал ниво на развитие, позволяващо му да подчини всичко на този свят. В Мадрапур Брус Банър попада в плен на Висшата еволюционна форма. В Дивите земи Ястребово око спъва плановете на Ц.Е.Л., а в същото време една голяма част от Сибир сякаш е изчезнала – продънила се е в друго измерение и само могъщият Тор може да я върне и да спаси Земята от ужасяваща участ.

И изобщо не е съвпадение, че всичко това се случва едновременно. Злите сили в този свят са задвижени от невидима, далеч по-голяма заплаха.

„Всеки иска да управлява света“ е едно шеметно препускане, в което героите на Marvel успяват да покажат всичките си способности, а светът на Отмъстителите се разкрива със своето огромно разнообразие.

Базова цена:14,90 лв.
Моля, изберете: