Приятно ни е да се запознаем :)

Ние сме Ники и Йоана, на кратко - 23Тома. Истински вярваме, че книгите са неизменна част от развитието на един човек и от неговите умения да общува, да бъде убедителен и да създава добри приятелства. Но...също така знаем, че децата предпочитат да играят отколкото да четат задължителната литература за лятото. Седнахме и помислихме какви могат да бъдат причините. Една от тях си седи спокойно в предходното изречение. Ами да, ЗАДЪЛЖИТЕЛНА. Кое дете харесва задължителните неща? Може би има, но определено е рядкост. 

Този проблем изглежда има решение и то не е много далеч. Нека кажем на учениците, че не е задължително да прочетат книгите от списъка за лятото. Как да го направим? Както казахме малко по-рано, децата обичат игрите. А защо да не поиграете с тях? Накарайте ги да се чувстват горди от това, че са прочели дадена страница, глава или книга, или иначе казано, че са достигнали определено ниво. Помислете каква игра би била интересна за Вашето дете. 

При нас може да намерите актуална лятната литература за всеки клас. Оформили сме пакети, които биха Ви улеснили в намирането на целия списък от книжки. Ако имате някоя от книгите в пакета, веднага можете да я замените с друга на същата стойност независимо от коя категория е тя... или да я премахнете от пакета. За тази цел при поръчка, очакваме Вашия коментар. 

Нашата цел е да сложим край на задължителната литература и да поставим началото на интересната, завладяващата литература.